Sodelovanje pri projektih z Mont 4U d.o.o.

Ponudba za podjetja

Sodelovanje pri projektih z Mont 4U d.o.o.

Če imate podjetje: d.o.o., s.p., …, imate urejeno vso potrebno dokumentacijo, dovoljenja in priglasitve za delo v Nemčiji ter Avstriji, in imate na razpolago večje število prostih monterjev : vodovoda, ogrevanja, prezračevanja, varilcev, električarjev, potem smo mi, pravi naslov za sodelovanje.

Pri našem dolgoletnem delovanju v tej branži na Nemško, Avstrijskem tržišču, smo navezali stike s precej velikim številom zelo resnih Nemško, Avstrijskih podjetij, s katerimi že leta tudi uspešno sodelujemo.

Obsegi dela so že zdavnaj presegli naše količinske zmožnosti , zato ne zmoremo več ugoditi vsem potrebam po kapacitetah delovne sile za naše poslovne stranke.

V želji da bi našim strankam pomagali zapolniti pomanjkanje Monterjev, Inštalaterjev, zraven delavcev nenehno iščemo tudi podjetja, ki bi bila pripravljena sodelovati z nami kot podizvajalec na raznih projektih širom cele Nemčije in Avstrije.

Naše poslovne stranke zagotavljajo dobre, redne in vedno točne finančne prilive in s tem tudi dobro in uspešno poslovanje nas in vseh naših podizvajalcev s katerimi sodelujemo.

Če imate skupine od 4 do 6 monterjev, inštalaterjev, ki ima enega nemško govorečega in vsaj enega strokovno usposobljenega oz. v branži podkovanega in izkušenega monterja in če je skupina sposobna samostojno opravljati delo po načrtih in naročilu na gradbiščih, potem vam brez težav priskrbimo dolgoročno delo pri naših poslovnih partnerjih.

Pogoj za naše uspešno medsebojno sodelovanje je, da imate;  primerno službeno vozilo, vso orodje (razen specialniega in težkega orodja) za nemoteno delo, predpisana delovna oprema in obutev, vsa urejena dokumentacija in dovoljenja za delo v DE in A, ter kot že zgoraj navedeno, zmožnost samostojnega opravljanja dodeljenih del in nalog.

Za čas bivanja na delu v tujini si morate tudi sami priskrbeti ustrezno bivanje za zaposlene v lastni režiji.

Ceno vaše urne postavke (v realnih okvirjih) določate vi sami, kakor tudi sistem, oz. časovni potek dela.

Za vse podrobnosti in informacije smo na voljo po e mailu oz. telefonu.

 

Vas zanima sodelovanje z nami?

Kontaktirajte nas