Iščeš dobro in kvalitetno ?

zaposlitev

Zaposlitev pri MONT 4U d.o.o.

Smo podjetje, ki delujemo na področju strojnih inštalacij in izvajamo dela ter montaže vodovodnih, kanalizacijskih, ogrevalnih, klimatizacijskih, ter raznih prezračevalnih sistemov.

Naše delo poteka večinoma na področju Nemčije, deloma tudi v Avstriji 

Če ti delo v tujini ne predstavlja težave, si želiš zelo dobrega zaslužka v optimalnih delovnih pogojih in v odličnih delovnih skupinah, nas pokliči ali pa nam piši. 

Iščemo resne in disciplinirane monterje, ki cenijo kvalitetno opravljeno delo v zameno za redno in nadpovprečno neto plačilo + vsemi pripadajočimi dodatki in seveda tudi zasluženo stimulacijo. 

Na terenu našim monterjem nudimo odlične pogoje in ugodnosti tako dela kakor tudi samega bivanja, ki so na najvišjem možnem nivoju kvalitete za vsakega našega zaposlenega.

Zaželjene so vsaj osnovne izkušnje ene od zgoraj navedenih del oz. kar je najpomembneje, volja do dela, resnost pri delu, ter želja po spoznavanju in učenje novih stvari.

V kolikor pa tvoje sposobnosti ponujajo še več in govoriš tudi nemško in si dober pri organizaciji ter vodenju dela ekip, pa je naš naslov tisti pravi, kjer lahko vse to zelo dobro združimo in obojestransko oplemenitimo.

Miha & Simona Ivanuš  

Vas zanima sodelovanje z nami?

Kontaktirajte nas